Please enable Javascript or this site will look kinda broken. ðŸ˜…

clixdistri
Loading

Nieuwbouw over de wereld!

DUBAI, Verenigde Arabische Emiraten – De vraag naar onroerend goed in de blitse commerciële hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten, Dubai, bereikte een recordhoogte voor de eerste twee maanden van 2023, onthulde vastgoeddienstverlener CBRE in een donderdag gepubliceerd rapport.

Alleen al in februari waren er op de woningmarkt van Dubai 8.515 transacties – een stijging van maar liefst 43,9% ten opzichte van het voorgaande jaar. In januari en februari waren er samen 17.741 woningtransacties.

Naast de vastgoedmarkt is de economische bloei van Dubai duidelijk zichtbaar in het dagelijks leven.

“Dubai wordt duurder en het zal duurder worden, het is een feit van het leven”, vertelde Sajwani in januari aan CNBC. “Omdat je veel rijke mensen in grote bedrijven hebt, stijgt de vraag en kunnen ze het zich veroorloven hogere prijzen te betalen”, zei hij.

Het beleid van de VAE om open te staan ​​voor zaken voor alle nationaliteiten – inclusief die uit Israël, die verschillende moslimlanden niet mogen binnenkomen, en uit Rusland dat zwaar wordt gesanctioneerd door het Westen – heeft zijn vruchten afgeworpen, evenals de openheid en relatieve normaliteit van Dubai gedurende het grootste deel van de Covid-19-pandemie.

De verschillende liberaliserende sociale en economische hervormingen die het land de afgelopen jaren heeft doorgevoerd, zoals het visum voor externe werknemers en het toestaan ​​van 100% buitenlands eigendom van bepaalde bedrijven, hebben ook nieuwe inwoners en bedrijven aangetrokken.

Op de vraag of mensen de stad uit worden geprijsd, antwoordde hij echter: “Nee, ik denk het niet.”

Sommige huurders van de stad zijn het daar misschien niet mee eens.

https://nieuwbouw.links.nl/

https://wonen.links.nl/

https://bouwhuis.vinddirect.nl/

https://vastgoed-en-makelaardij.zoeklink.nl/

https://makelaars.beginzo.nl/

 

https://wonen.begincool.nl/

 

https://wonen.startplaneet.be/

 

Leave a Comment